NUMMER 1 Jerseyhoeve Schorren, ‘s werelds Lekkerste Kaas!!

NUMMER 1 Jerseyhoeve Schorren, ‘s werelds Lekkerste Kaas!!

Jerseyhoeve Schorren wint titel: ‘Surpreme Champion’
Bij de International Cheese Awards is deze oude Jerseykaas uitgeroepen tot ‘s werelds lekkerste kaas!

Treur Kaas wint op ’s werelds grootste kaaskeuring met de oude Jerseykaas: Jerseyhoeve Bio Schorren de 1ste plaats en is daarmee ‘Supreme Champion’ uit 5.000 internationale kaasinschrijvingen! Vorig jaar won Treur Kaas al met de Jerseyhoeve Bio Dieken de 2de plaats: ‘Reserve Surpreme Champion’ en dit jaar is de Jerseyhoeve Schorren de lekkerste kaas van de wereld!

Om Supreme Champion te worden wordt de kaas in diverse rondes onderworpen aan een intensieve smaaktest door verschillende experts. Allereerst wint de kaas in de categorie ‘Biologische kaas’ GOUD en is daarmee de ‘Beste biologische kaas’. Vervolgens strijd de kaas met alle niet-Engelse inschrijvingen voor de trofee ‘Champion Overseas’ en ook deze trofee wordt binnengesleept. Tot slot ligt de kaas bij de beste kazen van de wereld en wordt zij uitgeroepen tot ‘Surpreme Champion‘, de eerste plaats!

Een geweldige prestatie voor deze oude Jerseykaas. Jerseyhoeve Bio Schorren wordt gemaakt van 100% biologische Jerseymelk en is uitmuntend van smaak. De Jerseykoeien van de Jerseyhoeve grazen op de mooiste natuurgebieden van Goeree-Overflakkee, waar het gras rijk is aan vitaminen en mineralen. De melk wordt door de Mèkkerstee in Ouddorp , verwerkt tot biologische Jerseykaas: Jerseyhoeve. 1 jaar ligt de kaas vervolgens op houten planken te rijpen in het pakhuis van Treur Kaas, alvorens de optimale smaak ontstaat.

The International Cheese Awards
De International Cheese Awards is een jaarlijks evenement in Nantwich Engeland waar circa 27 landen strijden om gouden Awards en Trofeeën. De show is ’s werelds grootste en beste kaasfestijn met circa 380 categorieën en 5.000 inschrijvingen van 261 partijen. Een jurypanel van 276 kaasexperts uit de zuivelindustrie onderwerpt elke kaas aan een intensieve beproeving alvorens de goud, zilver en bronzen awards worden toegekend.

Westminster cup

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*