Onze Biologische Jerseykazen

BIO JERSEYKAAS

“De Gorzen”

Biologische Jerseykaas van 8 weken oud

Deze jong belegen variant is bijzonder romig en boordevol vitaminen.
De Gorzen verwijst naar delen aangeslibd land dat gebruikt wordt als weiland, maar ook bij hoog water kan onderlopen! Op diverse plaatsen op Goeree-Overflakkee komt u dit natuurverschijnsel tegen.

BIO JERSEYKAAS

“De Platenaar”

Biologische Jerseykaas van 16 weken oud

Dit is een belegen Jerseykaas met een biologisch karakter. De kaas heeft 16 weken liggen rijpen op houten planken.
De Platenaar verwijst naar de diverse platen die langs het eiland liggen en die in de loop der tijd zijn drooggelegd.

BIO JERSEYKAAS

“De Dieken”

Biologische Jerseykaas 26 weken gerijpt

Deze Jerseyhoeve Bio Dieken is een biologische extra belegen Jerseykaas. De kaas is 26 weken oud en heeft in alle rust liggen rijpen. Haar smaak is onovertroffen. Krachtig en bijzonder romig.
De Dieken verwijzen naar de dijken die langs het eiland Goeree-Overflakkee zijn neergelegd om de voetjes droog te houden bij hoog water.

Deze kaas heeft bij de Great Taste Awards 2013 twee GOUDEN sterren gewonnen voor haar sublieme smaak. Een onafhankelijke jury beoordeeld jaarlijks producten op kwaliteit en smaak en kent awards toe aan voedingsmiddelen die zeker het proeven waard zijn! De jury gaf als commentaar op Jerseyhoeve Dieken: ‘Een volle nootachtige smaak, mooi in balans en met de romigheid van Jerseymelk, overheerlijk!’

BIO JERSEYKAAS

“De Schorren”

Biologische Jerseykaas 1 jaar gerijpt

 

Jerseyhoeve Bio Schorren is een biologische Jerseykaas gemaakt van 100% Jerseymelk. De kaas heeft 1 jaar op houten planken liggen rijpen. De kaas bevat een kristal en haar structuur is nog bijzonder romig.  Een échte specialiteit!

Bij de International Cheese Awards 2014 in Nantwich Engeland is Jerseyhoeve Schorren in de prijzen gevallen. In de klasse ‘Beste biologische kaas’ wint Jerseyhoeve Schorren een ZILVEREN award voor haar uitmuntende smaak.

Tip:
De Jerseyhoeve Bio Schorren is echt een heerlijke kaas voor bij een glaasje rode wijn.

Schorren